Vietnam 2021

Vietnam 2021

Vietnam heeft veel voordelen voor Nederlandse bedrijven. Een grote interne markt met bijna 100 miljoen inwoners, een sterke economische groei van ongeveer zes procent per jaar in de afgelopen vijf jaar, een jonge en merkbewuste bevolking, lage lonen, een snelgroeiende middenklasse, politieke stabiliteit, een overvloed van natuurlijke bronnen en een fantastische geografische locatie. Het land biedt kansen in verschillende sectoren, zoals smart cities, energie en landbouw. Ondertussen is Nederland de grootste Europese investeerder in Vietnam, vanwege het feit dat Vietnam één van haar focuslanden is.

De Vietnamese regering streeft ernaar om duurzame energie te stimuleren, met name windenergie. Daarom zijn Nederlandse ontwikkelaars, technische adviseurs en financieel specialisten zeer welkom. Daarnaast ervaart Vietnam veel uitdagingen met betrekking tot watermanagement en het verwerken van afvalwater. Dit creëert ook veel kansen voor Nederlandse bedrijven.

In Juni 2019 is de Free Trade Agreement en de Investment Protection Agreement tussen de Europese Commissie en Vietnam getekend. Dit betekent dat bijna alle tarieven (meer dan 99%) geëlimineerd zullen worden, wat Vietnam een zeer aantrekkelijk land maakt.

Wilt u inhaken op het succes van Vietnam en kijken waar kansen voor uw bedrijf of organisatie liggen? Met een op maat gemaakt onderzoek en meer dan 30 jaar ervaring wil IBR graag met u de mogelijkheden binnen Maleisië en Vietnam in kaart brengen.

Meer informatie over IBR en zakendoen in Vietnam, Indonesië en de Filipijnen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, geheel vrijblijvend.

Projectinformatie

Het Team

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibrgroningen.nl

IBR Maleisië & Vietnam: 
050 - 363 3167

Meer contact info