Local Student Consultant Project

Het Local Student Consultant Project is een uniek aspect van IBR wat bestaat uit een samenwerkingsverband tussen onze onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en studenten van een lokale universiteit. Het doel van dit project is om een toegevoegde waarde te leveren aan het uitgevoerde onderzoek door de kennis van onze onderzoekers te combineren met de kennis van de lokale studenten. Met name hun kennis op het gebied van zakendoen in het land van bestemming, cultuurverschillen en het overkomen van de taal barrière levert een belangrijke bijdrage.

Het Local Student Consultant Project wordt als volgt opgezet. Aan elk onderzoekskoppel van twee Nederlandse studenten wordt één lokale student gekoppeld die hen zal ondersteunen gedurende het vooronderzoek en veldonderzoek. Tijdens het vooronderzoek in Nederland zullen de lokale studenten ongeveer twee uur per week besteden aan het onderzoek. Hun bijdrage zal vooral bestaan uit het regelen van afspraken op locatie en er zal intensief contact worden onderhouden over de voortgang van het onderzoek.
In april zullen onze onderzoekers afreizen naar het land van bestemming voor het uitvoeren van veldonderzoek. Gedurende deze vijf weken zullen de lokale studenten ongeveer 10 uur per week besteden aan het project. Zij ondersteunen onze onderzoekers in het leggen van contacten in het land van bestemming. Daarnaast zullen zij ook daadwerkelijk meegaan op afspraak en waar nodig fungeren als tolk.

Voor de lokale studenten is IBR een waardevolle toevoeging aan hun CV waarin zij relevante onderzoekservaring opdoen en wat zal leiden tot nieuwe, internationale contacten. Voor u als bedrijf zorgt het Local Student Consultant Project voor lokale input en zorgen de lokale studenten voor ondersteuning in het bereiken van de juiste contacten. Dit maakt het Local Student Consultant Project een uniek onderdeel van IBR met een hoge toegevoegde waarde aan het uitgevoerde onderzoek.

 

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibrgroningen.nl

IBR Maleisië & Vietnam: 
050 - 363 3167

Meer contact info