Kwaliteit

Vanuit IBR streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren aan opdrachtgevers. Er zijn een aantal unieke aspecten van IBR die deze kwaliteit waarborgen:

Selectie deelnemers

Onze onderzoekers doorlopen een uitgebreide selectieprocedure, waarbij nadrukkelijk hun onderzoeksvaardigheden worden getoetst. Dit wordt getest door middel van het opstellen van een onderzoeksvoorstel wat zij moeten verantwoorden tegenover één van de begeleidende professoren. Daarnaast is het een vereiste dat de studenten een economie en bedrijfskundige achtergrond hebben en dat zij een derdejaars bachelorstudent of masterstudent zijn. Ieder jaar proberen wij studenten te selecteren met een grote verscheidenheid aan studie achtergronden om zo tegemoet te komen aan de wensen van bedrijven.

Professoren

Elk project wordt begeleid door drie bevlogen docenten met een groot kwaliteitsbewustzijn. Deze docenten ondersteunen het IBR-Bestuur bij het formuleren van onderzoekvoorstellen, en zij zorgen er- voorafgaand aan de reis- voor dat de studenten de nodige inhoudelijke voorbereidingen treffen. Op locatie sturen zij de onderzoekprojecten aan, geven inhoudelijke input en feedback, bewaken de planning, becommentariëren de conceptrapporten, en bewaken het tijdig opleveren van de eindrapporten.

‘’Ik ben inmiddels zo’n vijf keer bevlogen IBR-docent geweest. Ik heb elke keer enorm genoten van de uitdagingen die gepaard gaan met het doen van onderzoek in een emerging economy, van de inhoudelijke discussies, en van de intensieve samenwerking met de groep studenten. Ik hoop nog vaak een IBR-project te mogen begeleiden."
- Dr. Janny C. Hoekstra
Raad van Advies & Comité van Aanbeveling

De Raad van Advies bestaat ieder jaar uit ruim veertig vooraanstaande mensen uit het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Zij voorzien ons continue van adviezen en door hun praktijkervaringen en commerciële insteek geven zij ons waardevolle inzichten in hoe wij u als bedrijf het beste kunnen ondersteunen. In het Comité van Aanbeveling zitten hoog gerenommeerde mensen uit het bedrijfsleven die onze kwaliteit erkennen door het liëren van hun naam aan IBR.

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibrgroningen.nl

IBR Maleisië & Vietnam: 
050 - 363 3167

Meer contact info