Indonesië en Vietnam geïnteresseerd in zonne-energie

dinsdag, 08 november 2016

Indonesië, en Vietnam willen net zoals Thailand zich beide inzetten voor zonne-energie in Zuidoost-Azië. Doormiddel van het promoten van groene energie willen ze vervuiling tegen gaan.Landen over heel de wereld staan onder toenemende druk om de CO2 uitstoot te verminderen in sectoren zoals energiecentrales vanwege het historische klimaatakkoord Parijs van vorig jaar.

Zuid-Afrika stijgt in de Global Competitiveness Ranking

vrijdag, 04 november 2016

Zuid-Afrika is één plaats gestegen op de global competitiveness rankings, met grote verbeteringen in haar business efficieny klimaat, aldus het Institute for Management Development (IMD) World Competitiveness Yearbook dat in 2016 verscheen.

Tropische stormen beschermen delta's in Vietnam

dinsdag, 01 november 2016

De tropische stormen die in aantal en kracht snel toenemen, kennen een positieve keerzijde. Wind en regen voeren zo veel sediment aan dat die in delta's een beschermende laag vormen tegen het stijgende zeeniveau.

Staal import van Vietnam stijgt met 25% in 9 maanden

woensdag, 26 oktober 2016

Vietnam gaf 5,84 miljard dollar uit aan de import van 13,92 miljoen ton staal en ijzer producten in de eerste negen maanden van het jaar, volgens de “General Department of Customs”. Vergeleken met vorige periode betekent dit een stijging van 24,7% in dollar uitgaves en 2,3% in volume.

Vietnamese voermarkt kan vleeshonger niet aan

vrijdag, 14 oktober 2016

De Vietnamese bevolking lijkt een onstilbare honger naar vlees te hebben, zo meldt persbureau Bloomberg. De groeiende economie maakt dat de Vietnamese bevolking massaal overstapt op varkensvlees. Een gouden kans voor de handel in soja nu het land moeite heeft de alsmaar groeiende varkensstapel te voeden.

Update 3 oktober

maandag, 03 oktober 2016

De maand september is erg druk geweest, dus het leek ons vandaag het perfecte moment om een korte update te delen. We begonnen deze maand met een IBR record. Het bestuur van Vietnam heeft tijdens de zomer namelijk al het eerste contract ondertekend, en heeft hiermee het vroegste contract ooit binnengehaald.

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibrgroningen.nl

IBR Maleisië & Vietnam: 
050 - 363 3167

Meer contact info