International Business Research

Effectief marktonderzoek in groeiende economieën

Marktonderzoek

International Business Research is een door studenten opgezet en georganiseerd project van de Rijksuniversiteit Groningen. IBR verricht marktonderzoek voor voornamelijk Nederlandse bedrijven in twee of drie groeiende markten. Op maat gemaakt professioneel marktonderzoek is een effectieve manier voor uw bedrijf om kennis te verkrijgen over uw zakelijke mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Het gehele onderzoek zal tegen kostprijs worden uitgevoerd. 

Weten wat IBR heeft kunnen betekenen voor meer dan 200 Nederlandse organisaties op het gebied van internationalisering? Bekijk onze referenties!

Bent u benieuwd naar uw bedrijfsmogelijkheden, kansen en uitdagingen op de Chileense of Chinese markt? Heeft u behoefte aan marktonderzoek, een uitgebreid marketing advies over deze markten of wilt u meer weten over zaken doen in Chili of China, bijvoorbeeld over uw import- of exportkansen? Dan bent u bij IBR aan het goede adres, wij leveren maatwerk. Aan de hand van de vraagstukken die intern liggen bij uw organisatie werken wij een onderzoeksvoorstel uit. Hierin staat de doelstelling van uw organisatie in het land van bestemming centraal.

Over IBR

Nadat de student-onderzoekers een algemene trainingsfase hebben doorlopen op het gebied van marktonderzoek in het buitenland zullen zij in januari beginnen met het voor-onderzoek. Het voor-onderzoek zal vanuit Nederland worden gedaan en in deze fase zorgen de student-onderzoekers ervoor dat de juiste kennis wordt verworven zodat er tijdens het veldonderzoek efficiënt gewerkt kan worden. Het veldonderzoek vindt plaats vanaf half april. In deze fase zullen de student-onderzoekers actief zijn in het land van bestemming om voornamelijk primaire data te verzamelen door onder andere interviews en bedrijfsbezoeken. 

 

 

 

Wilt u meer weten?

Ook voor uw bedrijf kan IBR Groningen marktonderzoek verrichten in opkomende economieën. Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt per e-mail een kopie van het verstuurde formulier.

Controleer aub uw invoer...
Controleer aub uw invoer...
Controleer aub uw invoer...
Ongeldige invoer
Controleer aub uw invoer...

Alle velden zijn benodigd om het formulier te versturen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens.