Maleisië 2022

Maleisië 2022

Maleisië vormt een ideaal platform voor Nederlandse bedrijven op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden in Azië. Het middeninkomensland telt 33.4 miljoen inwoners en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende economische groei doorgemaakt. De strategische ligging, ontwikkelde infrastructuur, geschoolde arbeidskrachten, relatief goedkope kost structuur, en de goed ontwikkelde financiële sector dragen bij aan het aantrekkelijke investeringsklimaat.

Sinds haar onafhankelijkheid, heeft Maleisië haar economie met succes gediversifieerd van een economie die in eerste instantie op landbouw en grondstoffen was gebaseerd, naar een economie met sterke productie- en dienstensectoren. De belangrijkste export van het land bestaat uit elektronica en elektronische apparatuur. De Maleisische regering streeft ernaar om het land te positioneren als een economie met producten van hoog toegevoegde waarde door middel van ambitieuze plannen en modernisering.

Maleisië staat bekend als één van ‘s werelds meest open economieën, met een lage inflatie en een sterk ondernemingsklimaat. De innovatie-gedreven en op kennis gebaseerde economie maakt het land een aantrekkelijk regionale ‘hub’ voor verschillende sectoren. Vooral de sectoren financiële dienstverlening, maritiem, waterbeheer, en duurzame energie presenteren veelbelovende groeicijfers en interessante kansen voor Nederlandse bedrijven.

Bent u geïnteresseerd in het benutten van de vele kansen die de Maleisische markt te bieden heeft? Door middel van op maat gemaakt onderzoek en meer dan 30 jaar ervaring wil IBR graag met u de mogelijkheden voor uw bedrijf in Maleisië in kaart brengen.

Voor meer informatie over IBR en zakendoen in Maleisië, Thailand, en Cambodja kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Projectinformatie

Het Team

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibrgroningen.nl

IBR Maleisië & Vietnam: 
050 - 363 3167

Meer contact info