China 2018

China 2018

China heeft een enorme afzetmarkt van ruim 1,3 miljard inwoners en samen met haar hoge stabiele economische groei biedt dit oneindige mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven. In de afgelopen 26 jaren is de GDP groei altijd boven de 6 procent gebleven en de verwachtingen voor de komende jaren zijn zeer gunstig wat betreft economische en politieke stabiliteit. China is de grootste exporteur en de op een na grootste importeur van de wereld. De economie is buitengewoon divers en dit maakt het land de grootste ontvanger van Foreign Direct Investment (FDI). Bovendien heeft China een sterke economische relatie met Nederland.

De kansrijke gebieden rond Shanghai en Beijing laten een vaste groei zien, maar hiernaast liggen er bijvoorbeeld nog talrijke mogelijkheden in nieuwe opkomende steden in de regio rondom Guangzhou. De overheid is van plan om de negen grote steden in deze regio, genaamd de Pearl River Delta, samen te voegen tot een grote megastad.

China heeft een grote verscheidenheid aan interessante bedrijfssectoren. De Chinese markt biedt kansen wat betreft productie, maar is ook geschikt voor afzet doeleinden. Kansrijke sectoren in China zijn: duurzame energie, health & life sciences, agricultuur & voeding, maritieme sector, creatieve industrie, water, ICT, high tech, productiesector, transport en auto-industrie.

Wilt u inhaken op het succes van China en kijken waar de kansen voor u liggen? IBR is er voor u om de mogelijkheden die er voor uw organisatie liggen binnen China in kaart te brengen. Wij komen graag geheel vrijblijvend met u in contact.

Wilt u meer informatie over het zakendoen in China of over IBR? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Projectinformatie

Het Team

Neem contact op

050 - 363 4212

Contact

Adres:
Nettelbosje 2, 9747 AE, Groningen

E-mail: info@ibr-groningen.nl

IBR China: 
050 - 363 4212

IBR Myanmar & Thailand: 
050 - 363 7395 

Meer contact info